Slider afbeelding 3
Slider afbeelding 2
Slider afbeelding 1
Slider afbeelding 4

Wilt u uw woning in Zeist laten stucen door een gecertificeerd stukadoorsbedrijf? Allinstuc helpt u daar graag bij. Ons bedrijf staat voor kwaliteit en we werken dan ook met vakmensen die een passie hebben voor stucen. Wij zorgen ervoor dat uw woning gaat stralen.

Soorten stucwerk 

Er zijn veel verschillende soorten stucwerk. Er is bijvoorbeeld helemaal glad stucwerk en stucwerk met structuur. De vele mogelijkheden worden hieronder kort toegelicht zodat u alvast een idee krijgt van welk stucwerk u graag wilt. Het is ook mogelijk om de verschillende soorten stucwerk te komen bekijken in onze showroom, zodat u nog beter kunt kiezen welk stucwerk bij uw woning past.

Spackspuiten

Spackspuiten is goedkoper dan regulier stucwerk en kan ook sneller worden gedaan. Dit komt doordat het met een machine wordt aangebracht in plaats van met de hand. Het is ook mogelijk om zelf een kleur te kiezen. Ook bepaalt u zelf of de afwerking glad is of structuur heeft. 

Traditioneel stucwerk

Bij traditioneel stucwerk wordt de stuclaag op ambachtelijke wijze op uw wanden en plafonds aangebracht. Hierbij gebruiken we gips of cementgebonden materialen, afhankelijk van de ondergrond en de ruimte waar het stucwerk wordt aangebracht. Dit stucwerk kan als afwerking worden gebruikt maar kan ook een onderlaag vormen voor saus, tegels of spuitwerk. 

Sausklaar stucwerk

Dit stucwerk wordt aangebracht voordat u uw muren hebt gesaust. Als u graag muren met een mooie en gladde uitstraling wilt in de kleur van uw keuze, is sausklaar stucwerk ideaal. 

Italiaans stucwerk

Dit stucwerk met een marmerachtig patroon zorgt voor een luxe en warme uitstraling. Italiaans stucwerk kan, naar uw wens, worden afgewerkt met een glanslaag. Daarnaast is het stucwerk waterafstotend. De prijs voor dit stucwerk is wel wat hoger, doordat het aanbrengen ervan erg arbeidsintensief is. 

Betonstuc

Met betonstuc krijgen uw wanden een gladde en stoere uitstraling. Dit stucwerk is ook geschikt voor keuken en badkamer doordat het waterdicht is. Daarnaast zijn er verschillende kleuren betonstuc mogelijk, waardoor u zelf de uitstraling van het stucwerk kunt bepalen. 

Spackspuitwerk

Wanneer u kiest voor spackspuitwerk, kiest u voor een afwerking met een korrel die fijn of grof kan zijn. Deze manier van afwerking is sneller dan stucen van muren. Zo kan in twee dagen een woning gedaan worden. Daarnaast is dit goedkoper dan regulier stucen. 

Bezoek aan de showroom

Kiest u liever niet voor een stucwerk alleen op basis van foto’s? Dat begrijpen we! Daarom heeft Allinstuc een showroom waar u de verschillende stucwerken in het echt kunt bekijken. Onze showroom in Kampen is doordeweeks geopend van 14:00 en 17:00. U kunt ook op afspraak langskomen op zaterdag tussen 10:00 en 14:00. Om een afspraak te maken kunt u contact met ons opnemen. 

 

In onze showroom laten we u graag alle verschillende mogelijkheden voor stucwerk zien. Ook helpen onze professionals u bij uw vragen over stucwerk en kunnen zij u advies geven over welk stucwerk bij u past. 

 
 
 
 
 

Vragen? stel ze gerust

Vul uw naam in
Ongeldig e-mailadres
Ongeldige tekst