Slider afbeelding 3
Slider afbeelding 2
Slider afbeelding 1
Slider afbeelding 4

Opdrachttype

Onze stukadoors zijn in te zetten voor verschillende opdrachttypen. Dat houdt het werk voor onze vakmannen ook leuk en afwisselend! Wilt u uw wanden laten stucen? Of liever uw plafond? En gaat het om uw eigen woning, of zoekt u een professionele stukadoor voor een bedrijfspand? Om wat voor opdracht het ook gaat, onze vakmannen kunnen u helpen bij het verzorgen van het perfecte stucwerk.

Stucen in utiliteitsbouw

Naast het stucen van woningen, stucen wij ook ander soort gebouwen. Ook voor stucwerk in utiliteitsbouw kunt u bij ons terecht. Ook hiervoor geldt dat het niet uitmaakt of het gaat om nieuwbouw, renovatie of onderhoudswerk.

Stucwerk onderhouden

Nadat het stucwerk is aangebracht door een professionele stukadoor, is het van belang dat u het goed blijft onderhouden. U wilt immers geen lelijke vlekken op uw wanden, toch?

Stucen in nieuwbouwwoning

Indien u gaat verhuizen naar een nieuwbouwwoning is het verstandig om na te denken over het type wandafwerking dat u zou willen. Stucwerk is vrijwel altijd een goede keuze. Gezien de verschillende mogelijkheden zit er namelijk voor ieders smaak wat bij.

Houdt u van gladde wanden? Dan is sausklaar stucwerk echt wat voor u. Houdt u van wanden met een grovere structuur?

Stucen in renovatiewoning

Is het stucwerk in uw woning toe aan renovatie? Dan komen wij graag eens bij u langs. Onze vakmannen kunnen het oude stucwerk van uw wanden en/of plafonds verwijderen en dit vervangen door nieuw stucwerk. Wij kunnen u garanderen dat uw wanden en/of plafonds zullen stralen als nooit tevoren.