Slider afbeelding 3
Slider afbeelding 2
Slider afbeelding 1
Slider afbeelding 4

De kosten die komen kijken bij het inschakelen van een professionele stukadoor, zijn afhankelijk van verschillende zaken. Wat is de ondergrond en de kosten van de materialen en tijdsduur van de klus. De totale prijs kunnen we om die reden pas bepalen wanneer een aantal vragen beantwoord zijn.

 Via het onderstaande formulier vraagt u geheel vrijblijvend een offerte aan voor uw stuc klus:

 

Kosten stucadoor
 
 
 
 
 


Kosten stucwerk

Een gedeelte van de totale kosten gaat op aan materiaalkosten. Onze vakmannen werken immers met kwaliteitsproducten, waardoor het geleverde resultaat extra lang mooi zal blijven. Dat is wel zo prettig, toch?

De kosten voor het stucwerk zijn afhankelijk van het type stucwerk waar u voor kiest. Kiest u voor behangklaar stucwerk? Dan zullen de kosten lager liggen dan wanneer u kiest voor bijvoorbeeld sausklaar stucwerk. Wilt u nog eens een overzicht zien van de verschillende stucwerken waar u uit kunt kiezen? Bekijk dan onze pagina over verschillende soorten stucwerk. 

Prijzen stukadoor

Naast kosten voor het materiaal, zal in de totale kosten dan ook het uurloon van onze professionals verwerkt worden. Overige kosten, zoals reiskosten, zullen ook in de totale prijs worden opgenomen.

Prijsindicatie stukadoor

We kunnen ons voorstellen dat u het prettig vindt om een prijsindicatie te hebben. Zo weet u immers op welke kosten u ongeveer moet rekenen. Vandaar dat we u de mogelijkheid willen geven om, geheel vrijblijvend, een offerte aan te vragen. Dit kunt u doen door ons offerteaanvraagformulier in te vullen. Om u een zo accuraat mogelijke indicatie te kunnen geven, zouden we u willen vragen om het aanvraagformulier zo compleet mogelijk in te vullen. Aan de hand van de door u gegeven antwoorden stellen wij een richtprijs op.