Slider afbeelding 3
Slider afbeelding 2
Slider afbeelding 1
Slider afbeelding 4

We kunnen ons voorstellen dat u het lastig vindt om een keuze te maken uit de verschillende soorten stucwerk die wij aanbieden. Zeker als u hierbij alleen af kunt gaan op foto’s om tot een beslissing te komen. Daarbij wilt u natuurlijk in één keer de juiste keuze maken. De afwerking van uw wanden bepaalt immers voor een gedeelte de look en de sfeer van uw woning. Zou het niet een stuk fijner zijn om de verschillende stucsoorten eens in het echt te zien en op die manier met elkaar te vergelijken? 

Showroomafspraak

Gelukkig heeft u bij Allinstuc de mogelijkheid om de verschillende soorten stucwerk live te bekijken. We zouden u namelijk van harte uit willen nodigen om eens langs te komen bij onze grote showroom in Kampen.

Doordeweeks bent u tussen 14.00 en 17.00 uur welkom in onze showroom. Omdat we weten dat niet iedereen hier doordeweeks tijd voor heeft, kunt u ook in het weekend langskomen. Op zaterdag is onze showroom namelijk ook geopend van 10.00 tot 14.00. Wel dient u van tevoren een afspraak te maken wanneer u onze showroom op zaterdag wil bezoeken, hiervoor kunt u contact met ons opnemen op tel.:038 - 331 10 30 , E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of op onze contactpagina. Dan kunnen wij rekening houden met uw komst. 

Naast het feit dat u de verschillende stucwerken live kunt aanschouwen, heeft u ook de mogelijkheid om vragen te stellen aan onze professionals. Zij zijn er om u te helpen en kijken graag met u mee. Ook voor aanvullende informatie over de wandafwerkingen en persoonlijk advies kunt u bij hen terecht. Hopelijk mogen we u binnenkort verwelkomen in onze showroom in Kampen!

Onze showroom