Slider afbeelding 3
Slider afbeelding 2
Slider afbeelding 1
Slider afbeelding 4

Op zoek naar een stukadoorsbedrijf in Amstelveen? Bij Allinstuc bent u aan het juiste adres! Wij werken met gemotiveerde vakmensen die ervoor zorgen dat uw woning weer straalt. Daarnaast staan wij voor kwaliteit. Bij ons bent u dus verzekerd van een goed en mooi gestucte woning.

Soorten stucwerk 

Om ervoor te zorgen dat uw woning naar uw smaak is, bieden wij verschillende soorten stucwerk. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor glad stukwerk, maar is het ook mogelijk om meer structuur aan te brengen. U kiest zelf wat bij u past. Hieronder volgt een overzicht van verschillende stucwerken, zodat u een idee krijgt bij de mogelijkheden. Als u de verschillende stucwerken graag in het echt wilt zien, dan kunt u langskomen bij onze showroom waar we u graag de mogelijkheden laten zien. 

Spackspuiten

Bij spackspuiten wordt stucwerk met een machine aangebracht, waardoor het sneller en goedkoper is dan regulier stucwerk. U kunt zelf de kleur van het stucwerk bepalen en kiezen of u een gladde afwerking wilt of een afwerking met structuur.

Traditioneel stucwerk

Traditioneel stucwerk is een stuclaag die op ambachtelijke wijze op wanden en plafonds wordt aangebracht. Afhankelijk van de ruimte en de ondergrond worden gips of cementgebonden materialen gebruikt. Traditioneel stucwerk kan een ondergrond vormen voor tegels, spuitwerk of saus. Daarnaast kan het als afwerking voor uw wanden of plafonds gebruikt worden. 

Sausklaar stucwerk

Sausklaar stucwerk is stucwerk dat wordt aangebracht voordat u uw muren saust. Het zorgt voor wanden met een gladde uitstraling, die u vervolgens in de kleur van uw keuze kunt sausen. 

Italiaans stucwerk

Wilt u graag een warme en luxe uitstraling? Dan is Italiaans stucwerk iets voor u. Dit is stucwerk met een marmerachtig patroon, dat bovendien kan worden afgewerkt met een glanslaag als u dat wilt. Ook is dit stucwerk waterafstotend, waardoor u zich niet druk hoeft te maken om beschadigd stucwerk door water. 

Betonstuc

Betonstuc kan op bijna elke ondergrond aangebracht worden. Daarnaast is het waterdicht, waardoor het ook geschikt is voor uw keuken of badkamer. Dit stucwerk zorgt voor een gladde wanden, in de kleur van uw wens. 

Spackspuitwerk

In veel nieuwbouw wordt gekozen voor spackspuitwerk. Dit is een afwerking met een korrel, die zowel fijn als grof kan zijn. Het kan zowel voor plafonds als voor wanden worden gebruikt. Spackspuitwerk is vaak goedkoper dan muren laten stucen en is daarnaast sneller: in twee dagen kan een woning gedaan zijn. 

Bezoek aan de showroom

Het is lastig om een stucwerk voor uw wanden en plafonds te kiezen op basis van foto’s. Daarom is het bij Allinstuc mogelijk om de verschillende soorten stucwerk in het echt te bekijken in onze showroom in Kampen. U kunt zowel doordweek tussen 14:00 en 17:00 langskomen als op zaterdag tussen 10:00 en 14:00. Voor zaterdagen kunt u wel het beste een afspraak maken door contact met ons op te nemen. 

 

Wij laten u graag de verschillende mogelijkheden wat betreft stucwerk zien. Daarnaast kunt u vragen stellen aan onze professionals, die u graag helpen een keuze te maken voor uw wandafwerking. 

 
 
 
 
 

Vragen? stel ze gerust

Vul uw naam in
Ongeldig e-mailadres
Ongeldige tekst