Slider afbeelding 3
Slider afbeelding 2
Slider afbeelding 1
Slider afbeelding 4

Op zoek naar een deskundig stukadoorsbedrijf voor uw woning in of rondom Deventer? Zoek niet verder. All in Stuc Hoenderdaal is hét stukadoorsbedrijf om uw wanden en plafonds perfect af te werken met professioneel stucwerk. Dankzij onze jarenlange ervaring en deskundigheid bent u verzekerd van optimale kwaliteit. Met uw wensen en eisen in acht nemend zorgen wij ervoor dat de wanden en plafonds van uw woning perfect gestuct worden. 

Soorten stucwerk

Wist u al dat er meerdere soorten stucwerk zijn? Wij kunnen uw woning op verschillende manieren prachtig afwerken. Op onze website kunt u het volledige aanbod inzien van soorten stuc dat wij aanbieden. Onze vakkundige stukadoors kunnen uw wanden en plafonds bijvoorbeeld sausklaar en behangklaar stucen. Maar u kunt ook kiezen voor Italiaans stucwerk of sierpleister.

Showroom bezoek

Kom eens langs in onze showroom. Dan kunt u zelf het verschil tussen de verscheidene soorten stuc zien. Ook kunnen wij u dan persoonlijk helpen aan het stucwerk dat voldoet aan al uw wensen. Een afspraak kunt u inplannen via ons contactformulier of door ons te bellen op 038 - 331 10 30.

Vrijblijvende prijsindicatie

Liever meteen een prijsindicatie ontvangen? Vul dan gemakkelijk het formulier op onze website in. Op basis van de door u ingevulde gegevens maken wij een op maat gemaakte offerte voor u op.

 
 
 
 
 

Vragen? stel ze gerust

Vul uw naam in
Ongeldig e-mailadres
Ongeldige tekst