Slider afbeelding 3
Slider afbeelding 2
Slider afbeelding 1
Slider afbeelding 4

Een ander type stucwerk, is de sierpleister. Dit is stucwerk waarin een structuur zichtbaar is. Deze structuur wordt gecreëerd door kleine korreltjes marmer of graniet. Het fijne aan een sierpleister is dat het meteen aan te brengen is in de kleur die u wilt. Bovendien kunt u zelf kiezen hoe fijn of grof u de structuur van het stucwerk wilt hebben. Aangezien dit type stucwerk een van de sterkste varianten is, kunt u rekenen op een kras- en stootvaste afwerking.

Spachtelputz stucwerk

Spachtelputz is het meest bekende en meest gekozen type sierpleister. U kunt zelf bepalen hoe fijn of grof u het stucwerk wilt hebben. Spachtelputz is eenvoudig te onderhouden. U kunt uw wanden zonder probleem met een borsteltje en water schoonmaken, zonder hierbij de structuur van de muur te beschadigen.

Rustiekputz stucwerk

Rustiekputz is iets grover dan spachtelputz en wordt vaak gebruikt om wanden te herstellen. Deze stevige sierpleister zal de kans op scheuren in uw muur minimaliseren. Rustiekputz is bovendien stootvast en eventuele beschadigingen zullen dan ook niet opvallen.

Granol stucwerk

De structuur van granol stucwerk is grover dan die van spachtelputz en rustiekputz. Het leuke aan dit type stucwerk is, is dat het door de grove structuur in patronen aangebracht kan worden op uw wanden. Dit geeft een leuk en speels effect. 

Indien u de verschillende sierpleisters eens met elkaar wilt vergelijken, bent u van harte welkom in onze showroom.

Sierpleister
 
 
 
 
 

Vragen? stel ze gerust

Vul uw naam in
Ongeldig e-mailadres
Ongeldige tekst