Slider afbeelding 3
Slider afbeelding 2
Slider afbeelding 1
Slider afbeelding 4

Heeft u een woning in of rondom Kampen waarvan de wanden stucwerk kunnen gebruiken? All in Stuc Hoenderdaal is een professioneel stukadoorsbedrijf dat met behulp van jarenlange ervaring en deskundigheid perfect stucwerk levert. We nemen graag uw wensen persoonlijk met u door om uw woning optimaal te kunnen stucen. Neem snel contact met ons op voor het stucwerk van uw woning in Kampen.

Soorten stucwerk

Wij kunnen verschillende soorten stucwerk aanbrengen op zowel uw wanden als uw plafond. Uiteraard kunnen wij op uw wanden sausklaar stucwerk of behangklaar stucwerk aanbrengen, maar wist u ook dat u kunt kiezen voor Italiaans stucwerk of betonstuc? Bekijk ons volledige aanbod aan stucwerk op deze pagina

Kom langs in de showroom

Wanneer u eerst inspiratie wilt opdoen op het gebied van stucwerk, adviseren wij u om langs te komen in onze showroom. Hier kunnen wij u de verschillen tussen de soorten stuc goed laten zien. Een afspraak maken om langs te komen kunt u doen door een berichtje achter te laten via ons contactformulier.

Vrijblijvende offerte


Heeft u al een keuze gemaakt en wilt u graag een prijsindicatie ontvangen? Dat kan, door het formulier op onze website in te vullen. Wij sturen u vervolgens een op maat gemaakte offerte toe.

 
 
 
 
 

Vragen? stel ze gerust

Vul uw naam in
Ongeldig e-mailadres
Ongeldige tekst