Slider afbeelding 3
Slider afbeelding 2
Slider afbeelding 1
Slider afbeelding 4

Wilt u uw woning in of rondom Amersfoort laten afwerken met professioneel stucwerk? All in Stuc Hoenderdaal kan dit aan de hand van jarenlange ervaring en deskundigheid optimaal voor u uitvoeren. Aan de hand van uw wensen en eisen zorgen wij ervoor dat uw woning perfect gestuct wordt. 

Onze specialisaties

Onze vakspecialisten kunnen verschillende soorten stucwerk aanbrengen op uw wanden en plafond. Zo kunnen wij standaard sausklaar stucwerk aanbrengen, maar is het ook mogelijk om voor Italiaans stucwerk te kiezen. Met dit stucwerk creëren wij een marmerachtig patroon, waarmee uw wanden een prachtige unieke uitstraling krijgen. Bent u benieuwd naar de andere soorten stucwerk die wij aanbieden? Bekijk dan ons volledige aanbod op deze pagina

Bezoek de showroom

Eerst inspiratie opdoen kan ook. Hiervoor kunt u het beste langskomen in onze showroom. Hier kunnen wij u de verschillen tussen de soorten stuc goed laten zien. Een afspraak maken om langs te komen kunt u makkelijk doen via het contactformulier op onze website.

Vrijblijvende prijsindicatie


Meteen een prijsindicatie ontvangen? Dat kan ook. Vul daarvoor het formulier op onze website in. Aan de hand van de ondergrond, de grootte van het oppervlak en de tijdsduur van de klus sturen wij u vervolgens een op maat gemaakte offerte toe.

 
 
 
 
 

Vragen? stel ze gerust

Vul uw naam in
Ongeldig e-mailadres
Ongeldige tekst