Slider afbeelding 3
Slider afbeelding 2
Slider afbeelding 1
Slider afbeelding 4

Een sierlijst is een afwerklijst voor het plafond die zorgt voor een stijlvolle overgang van de wand naar het plafond. Er zijn verschillende soorten sierlijsten, zoals kooflijsten, perklijsten, lambrisering en plint. Hierdoor kunnen verschillende stijlen worden geaccentueerd en krijgt uw woning net even iets meer karakter. Het voorkomt dat het geheel er onafgewerkt uitziet en zorgt voor de perfecte finishing touch van uw plafond.

Van klassiek tot modern

In de eerste instantie denkt u bij sierlijsten wellicht aan een meer klassieke inrichting of architectuur. Maar tegenwoordig zijn sierlijsten ook in strakkere varianten beschikbaar. Dankzij de uiteenlopende opties is er voor iedere smaak wel een goede match die kan zorgen voor meer warmte en sfeer in huis.

Meerwaarde voor uw woning

Naast het feit dat het een mooie toevoeging is voor de uitstraling van uw woning, zorgen afwerklijsten er ook voor dat de ruimte optisch groter lijkt. Het plafond lijkt namelijk hoger, waardoor er meer diepte wordt gecreëerd. Met name bij hogere plafonds werkt deze methode erg goed wanneer u voor een langere sierlijst kiest. Bovendien kunnen sierlijsten een praktische oplossing bieden voor het afwerken van indirecte verlichting, kabels of gordijnrails.

Ideaal voor renovatiewerken

Wanneer u een huis renoveert, komt het vaak voor dat er zichtbare naden en oneffenheden zijn op het plafond. Deze kunnen gemakkelijk worden weggewerkt met sierlijsten. Ook kunnen plafonddelen worden gesplitst om een ruimte op te delen.

Eenvoudig te onderhouden

Het gips is wit en wordt vaak ook zo gebruikt, maar wanneer u de lijst extra of juist iets minder wilt accentueren, kan deze worden geverfd. Ook zijn sierlijsten eenvoudig af te nemen en schoon te maken met een vochtige doek of microvezeldoek. Kortom, sierlijsten zijn een slimme investering voor uw woning!

Sierlijsten plaatsen

Sierlijsten kunnen praktisch overal worden geplaatst, maar het kan een lastige klus zijn. Voor het opmeten, snijden en lijmen van de sierlijsten is veel precisie nodig. Voor een snelle en efficiënte afwerking is het daarom verstandiger om hulp in te schakelen.

Vrijblijvend advies & prijsindicatie

Er is ontzettend veel keuze in sierlijsten, waardoor het moeilijk kan zijn om de juiste keuze te maken. Er kunnen verschillende materialen gebruikt worden, zoals gips of kunststof. Ook is er een brede variatie aan stijlen beschikbaar. Wij adviseren u daarom graag om samen tot de juiste keuze te komen voor uw huis en interieur. Ook kunt u geheel vrijblijvend een prijsindicatie opvragen voor de verschillende mogelijkheden.

 
 
 
 
 

Vragen? stel ze gerust

Vul uw naam in
Ongeldig e-mailadres
Ongeldige tekst