Slider afbeelding 3
Slider afbeelding 2
Slider afbeelding 1
Slider afbeelding 4

Glad pleisterwerk is een van de populairste afwerkingsmethodes voor wanden en plafonds. De oppervlaktes worden hierbij spiegelglad gemaakt met pleister en afgewerkt met een sauslaag door onze stukadoors. Het is de perfecte methode wanneer u op zoek bent naar een strakke afwerking van een muur, plafond of een buitengevel. Wij zetten alle voordelen voor u op een rijtje.

Moderne en frisse uitstraling

Glad stucwerk kan een goede aanwinst zijn voor uw woning. Het geeft de ruimte een moderne en frisse uitstraling. Ook lijken gepleisterde ruimtes optisch groter en zorgen ze voor een mooie lichtinval. Pleisterwerk is dus een slimme investering voor uw woning.

Afwerking met sauswerk

Naast dat ruimtes direct groter lijken door pleisterwerk, zijn uw wanden en plafonds ook altijd saus- en behangklaar. U kunt er dus voor kiezen om het gladde stucwerk door ons af te laten werken met een sauslaag. Wanneer u het leuk vindt om uw muren af en toe van een nieuw kleurtje te voorzien, is dit een goede keuze voor u.

Glad stucwerk voor de badkamer, keuken en het toilet

Ruimtes waar u misschien niet meteen aan had gedacht zijn de badkamer, keuken en het toilet. Vaak worden deze ruimtes betegeld, maar ook glad stucwerk kan hier mooi tot zijn recht komen. Er moet dan nog wel een speciale coating over het stucwerk worden aangebracht, om ervoor te zorgen dat de wanden waterdicht zijn. De wanden krijgen dan geen vlekken of kringen en zijn gemakkelijk schoon te maken. Een bijkomend voordeel is dat er veel minder kans is op het ontstaan van schimmels, doordat bacteriën niet de kans krijgen zich te nestelen in gaatjes of tussen de tegels.

Onderhoudsvriendelijk

Glad stucwerk gaat heel lang mee, maar is relatief gevoelig voor beschadigingen, zoals vegen en oneffenheden, doordat pleisterwerk vaak uit een enkele gipslaag bestaat. Het kan natuurlijk gebeuren dat er een beschadiging optreedt, met name wanneer u kinderen of huisdieren heeft. Daar waar het herstellen van een structuurwand lastig is en altijd zichtbaar blijft, is het herstellen van glad stucwerk eenvoudig.

Vraag vrijblijvend een prijsindicatie aan

De kosten voor het aanbrengen van glad stucwerk zijn afhankelijk van verschillende zaken, zoals het totale oppervlakte en de huidige staat van de ondergrond. Wanneer u een oudere woning heeft die u aan het renoveren bent, dan kunt u erop rekenen dat er een dikkere laag stucwerk moet worden aangebracht, omdat deze woningen vaak wat zijn weggezakt. Voor een nieuwbouwwoning is het daarentegen vaak een stuk goedkoper, doordat een dunnere laag voldoende is. Bent u enthousiast geworden? Vraag dan geheel vrijblijvend een prijsindicatie bij ons aan.

 
 
 
 
 

Vragen? stel ze gerust

Vul uw naam in
Ongeldig e-mailadres
Ongeldige tekst