Een goed adviesgesprek

Wanneer onze richtprijs u aanstaat, maken wij graag een gespecificeerde offerte voor u. Hierbij wordt u vrijblijvend geïnformeerd m.b.t. de mogelijkheden binnen ons assortiment van afwerkingstechnieken en stucwerkprodukten.

Wij hebben veel ervaring en kennis opgedaan met betrekking tot styling. Dit komt u als klant en uw interieur zeker ten goede. Wij kunnen bijvoorbeeld op locatie of in de showroom met u de inrichting bespreken. Aan de hand van eventuele schetsen, foto's en stalen, wordt gekeken naar een passende afwerking.

Er wordt altijd rekening gehouden met de mogelijkheden en de grenzen. Het creëren van een ruimte door het toepassen van doordacht kleurgebruik en toepassing van het juiste materiaal, achten wij van groot belang voor een mooi eindresultaat. Bij acceptatie van de gespecificeerde offerte én plaatsing van de opdracht, krijgt u als klant van All in Stuc Hoenderdaal dit persoonlijke kleuradvies gesprek altijd gratis! Vanwege de intensieve begeleiding (en onze wens om u van een gedegen advies te voorzien), zijn wij in alle andere gevallen genoodzaakt de kosten voor dit gesprek in rekening te brengen.